Nieuws over vogels

 

Op deze pagina zullen wij nieuws plaatsen dat aan vogels gerelateerd is. U ziet hier slechts een beperkt aantal nieuwsberichten, de rest vind u terug in ons archief dat hier te vinden is.

Heeft u een leuk nieuwsbericht? Mail het ons

 
 

 

Vogelnieuws - Over Vogels

 

OverVogels.nl binnenkort te volgen op Twitter

Dinsdag 07 juni 2011

OverVogels.nl zal binnenkort te volgen zijn op Twitter. Via deze media willen wij de 'followers', op de hoogte houden van updates en het laatste vogelnieuws. We zouden het leuk vinden als je OverVogels.nl gaat volgen op Twitter.

Op het moment dat wij daadwerkelijk ons netwerk uitbreiden naar Twitter, zullen wij dit duidelijk op onze site kenbaar maken. Hierdoor hopen wij onze bezoekers de gelegenheid te geven om ons te gaan volgen.

OverVogels.nl is slecht bereikbaar

Dinsdag 04 mei 2010

Vandaag was OverVogels.nl op verschillende tijdstippen slecht tot zelfs niet te bereiken. Er waren wat problemen met de server waarop OverVogels.nl gestationeerd is. Als het goed is moeten er zich nu geen problemen meer voordoen en kunt u weer normaal de website bezoeken en doorspitten.

OverVogels.nl heeft een nieuwe partner

Zondag 25 april 2010

Op Vrijdag 23 april zijn wij een samenwerking gestart met de vogelfoto website Birdphoto.nl. Wij, het team van OverVogels.nl, zijn erg blij met deze samenwerking omdat wij nu één leverancier hebben die ons kan voorzien van alle benodigde vogelfoto's. De samenwerking met één vaste partner trekt ons, omdat dit veel tijd scheelt wat betreft de administratieve handelingen. Wij moesten bij de verschillende aanbieders namelijk aan apart toestemming vragen, dit probleem hebben wij nu dus niet meer. Wij hebben van Birdphoto.nl toestemming om alle foto's voor onze website te gebruiken.

Ga naar Birdphoto.nl.

OverVogels.nl lanceert de nieuwe website!

Zaterdag 06 februari 2010

Vanaf vandaag lanceert Over Vogels haar nieuwe website! De website is op veel vlakken verbeterd ten opzichte van de vorige website. Zo hebben wij nu een prachtig ontwerp en is de website ook op technisch gebied, vele stappen vooruit gegaan. De site is nu vele male overzichtelijker en duidelijker. Deze 3 punten waren toch wel onze speerpunten tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website. Wij zijn uiterst gelukkig met de nieuwe website en hopen dat ook u over de website van OverVogels.nl te spreken bent.

Mocht u nog tips of suggesties hebben, dan kunt u ons ten alle tijden mailen op info@overvogels.nl of via ons contactformulier.