OverVogels.nl Team

 

Het onderhouden van OverVogels.nl en tevens het aanvullen van deze informatieve website, is een tijdrovende bezigheid die het team met alle plezier bezig houdt. Wij zullen ons even voorstellen aan u.

 
 

 

Wij zijn het team van OverVogels.nl

 

Onze passie voor vogels is uitgegroeid tot een ware hobby, het is enorm interessant en leerzaam
om over vogelsoorten en vogelziektes te schrijven. Naast onze dagelijkse baan, houden wij ons dus bezig met het schrijven van artikelen en natuurlijk het vergroten en verbreden van deze informatieve website. Wij hopen dat u ons daarbij kunt helpen, verwijs mensen door naar OverVogels.nl of benoem het op het internet.

Wij hopen daarnaast u als bezoeker van deze informatieve website over vogels, voldoende te kunnen informeren, waardoor u in staat bent om met voldoende kennis de zorg van een vogel op u te nemen.
Het is namelijk niet niks om een vogel de zorg te geven, die hij verdiend. Het zijn dieren die persoonlijke aandacht en liefde nodig hebben, indien u bereid bent om dat te kunnen geven, is de vogel wellicht een geschikt huisdier voor u.

Wij ontfermen ons niet alleen over vogelsoorten die als huisdier gehouden kunnen worden, maar ook over vogelsoorten die in Nederland voorkomen. Zo kunt u hoogstwaarschijnlijk die ene vogelsoort, die jaarlijks weer bij u in de tuin aanwezig is goed voeden.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan horen wij dit uiteraard graag van u,
Team OverVogels.nl